ZWPA/ZWPT Zwembadwarmtepomp

ZWPA/ZWPT Zwembadwarmtepomp

6 types : 9,5 kW – 26 kW
Zwembadvolume tot 100 m3

LET OP! Model niet meer leverbaar per 1-1-2018!

ZWPA / ZWPT serie

De ZWPA zwembadwarmtepomp serie is een reeds jarenlang beproefd en toegepast concept wat uitblinkt in kwaliteit en duurzaamheid.
De ZWPA is in de serie aan/uit warmtepompen een toestel met de hoogste technische prestaties met betrekking tot rendement en geluid. De ZWPA zwembadwarmtepompen zijn beschikbaar voor zwembaden tot 100 m3. Met een 6-tal verschillende capaciteiten is in deze serie warmtepompen voor elke capaciteit zwembad een geschikte warmtepomp. De ZWPA serie kan tevens parallel worden opgesteld, waardoor capaciteiten tot 52kW realiseerbaar zijn. De ZWPA zwembadwarmtepomp technologie verhoogt de algemene prestaties van de warmtepomp en zorgt voor een COP tot 5 (lucht 15˚C water 26 ˚C en RV 70%) conform de Europese norm en DTP N010 (FPP).

De ZWPA Zwembadwarmtepomp heeft in de markt de volgende unieke eigenschappen:

  • PP kunststof omkasting
  • Hoog rendement (COP max 5,6)
  • Laag geluidsniveau
  • Wifi-module (optioneel)
  • Europees design
  • Werkzaam vanaf -10 ˚C

De ZWPA warmtepomp heeft als optie een wifi-module en bijbehorende app (geschikt voor Android en iOS tablets). Naast het beheer en de sturing van de warmtepomp is het tevens mogelijk om met de heat pump wifi controller app een ECO-mode in te schakelen, waarbij een energiebesparing tot 20% gerealiseerd kan worden.

Met de heat pump wifi controller app kan tevens het energie verbruik alsmede het rendement van de warmtepomp gedurende het moment of het hele jaar worden uitgelezen. Tevens word de besparing omgerekend in euro’s zichtbaar.

Leer meer over de WIFI module

Technische specificaties ZWPA