De full inverter warmtepomp is voorzien van de allernieuwste techniek op het gebied van warmtepompen, compressoren en ventilatoren in combinatie met de laatste nieuwe intelligente regeltechnieken. De full inverter warmtepomp combineert intelligente software met een contuni en optimaal rendement. De full inverter warmtepomp regelt het warmtevermogen tussen 25% en 100% automatisch, afhankelijk van de vraag van het zwembadwater. Het grootste gedeelte van de tijd zal de warmtepomp op een gemiddeld of laag toerental lopen voor een optimaal rendement. Als de full inverter warmtepomp draait op midden of laag toerental blijft de zwembadtemperatuur constant. De geluidsafgifte van de warmtepomp is in deze situatie erg laag. De full inverter warmtepomp heeft een gemiddeld rendement (COP) tussen 6 en 8 bij een luchttemperatuur van 15C en een watertemperatuur van 26C en een luchtvochtigheid van 70%. De full inverter warmtepomp is de meest energiezuinige oplossing met een optimaal comfort.

Zeer hoog rendement, zeer laag geluidsniveau

Door de krachtige Mitsubitshi inverter in combinatie met intelligente regeltechnieken kan de full inverter warmtepomp een rendement (COP) behalen van wel 13,6. Doordat de full inverter warmtepomp zelden op 100% van zijn vermogen draait ligt het geluidsniveau van deze full inverter zeer laag. Voor nachtsituaties kan het geluidsniveau middels de silence mode worden teruggebracht tot wel 24 dB (A), hetzelfde geluidsniveau als fluisteren! Geluidsindicatie aangegeven middels teken in standard mode en silence mode (10m afstand).

Intelligente regeltechnieken!

De full inverter warmtepomp is voorzien van de meest intelligente software waarbij de temperatuur constant op 0,1˚C wordt geregeld, en het rendement zo optimaal mogelijk wordt benut. Aangestuurd door een intelligente 32 bits microprocessor leert de full inverter warmtepomp van zijn verleden en denkt de full inverter warmtepomp vooruit voor uw optimale comfort.

Soft start

Wanneer de full inverter warmtepomp wordt ingeschakeld zal de aanloopstroom langzaam stijgen van 0 naar de gespecificeerde stroom in twee minuten. Hierdoor is er geen invloed op het elektriciteitsnetwerk van de woning. Dit in tegenstelling tot de normale aan/uit warmtepomp waarbij de startstroom tot 8 keer het nominale stroomverbruik kan bedragen.

VBIV zwembadwarmtepomp

Inverter zwembadwarmtepomp