All Seasons Full Inverter Zwembadwarmtepomp

Inverter Zwembadwarmtepomp

ALL SEASON FULL INVERTER ZWEMBADWARMTEPOMPEN

5 types, parallel uit te breiden voor grotere capaciteiten

Zwembadvolume tot 110 m³

All Seasons Full inverter warmtepomp

De All Seasons warmtepompen zijn voorzien van de allernieuwste technieken op het gebied van warmtepompen, regelingen, compressoren en ventilatoren in combinatie met de laatste nieuwe intelligente regeltechnieken. De All Seasons full inverter warmtepomp combineert intelligente software met een continu en optimaal rendement. De All Seasons Full Inverter warmtepomp regelt het warmtevermogen tussen 25% en 100% automatisch, afhankelijk van de vraag van het zwembadwater.

Intelligente zelflerende regeling

Deze intelligente zelflerende regeling bepaalt het toerental van de compressor op basis van temperatuurverandering gezien in de tijd van uw zwembad. Het grootste gedeelte van de tijd zal de warmtepomp op een gemiddeld of laag toerental lopen voor een optimaal rendement. Als de All Seasons Full Inverter warmtepomp draait op midden of laag toerental blijft de zwembadtemperatuur constant. De geluidsafgifte van de warmtepomp is in deze situatie erg laag. De All Seasons Full Inverter warmtepomp heeft een gemiddeld rendement (COP) tussen 6 en 8 bij een luchttemperatuur van15 ̊C en een watertemperatuur van 26 ̊C eneen luchtvochtigheid van 70%. De All Seasons Full Inverter warmtepomp is de meest energiezuinige oplossing met een optimaal comfort.

Innovatie en duurzaamheid, hand in hand.

 • All season inverter warmtepomp zelfs bij -10 °C goedkoper dan gas.
 • Gemiddelde besparing t.o.v gas op jaarbasis 40 % (voor binnenbad).
 • Allerhoogste kwaliteit in de markt.
 • VB Klimaattechniek: ruim 25 jaar ervaring in warmtepompen.
 • Optimale sales en aftersales ondersteuning.

De All Seasons Full Inverter warmtepomp is voorzien van de meest intelligente softwarewaarbij de temperatuur constant op 0,1 ̊Cwordt geregeld, en het rendement zo optimaal mogelijk wordt benut. Aangestuurd door een intelligente 32 bits microprocessor leert de full inverter warmtepomp van zijn verleden en denkt de full inverter warmtepomp vooruit voor uw optimale comfort.

5 inch full colour touch screen

Als enige in de markt heeft de All Seasons Full Inverter warmtepomp een 5 inch touch screen waarmee u uw warmtepomp eenvoudig kunt bedienen middels de volgende functies:

 • Temperatuur uitlezing/instellingen
 • Timers voor aan/uit instellingen en silence mode
 • Grafieken met stroomverbruik en temperatuur
 • Historie werking toestel voor technisch onderhoud

Inverter zwembadwarmtepomp

De All Seasons Full Inverter wordt standaard geleverd inclusief Wifi module en remote kit t.b.v. touch screen. Met de speciale smartphone applicatie voor de All Seasons Full Inverter is het hierna mogelijk om uw warmtepomp overal ter wereld op afstand te besturen en beheren, mits er een internet aansluiting beschikbaar is.

  • Gemakkelijke installatie
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Geschikt voor Android en iOS smartphones
  • Mogelijkheid tot service op afstand door installateur

Zeer hoog rendement, zeer laag geluidsniveau!

Door de krachtige Mitsubitshi inverter in combinatie met intelligente regeltechnieken kan de All Seasons Full Inverter warmtepomp een rendement (COP) behalen van wel 13,6. Doordat de All Seasons Full Inverter warmtepomp zelden op 100% van zijn vermogen draait ligt het geluidsniveau van deze All Seasons Full Inverter zeer laag. Voor nachtsituaties kan het geluidsniveau middels de silence mode worden teruggebracht tot wel 24 dB (A), hetzelfde geluidsniveau als fluisteren!

Geluidsindicatie aangegeven middels teken in standard mode en silence mode (10m afstand).

Intelligente zelflerende regel- technieken!

De All Seasons Full Inverter warmtepomp is voorzien van de meest intelligente softwarewaarbij de temperatuur constant op 0,1 ̊Cwordt geregeld, en het rendement zo optimaal mogelijk wordt benut. Aangestuurd door een intelligente 32 bits microprocessor leert de full inverter warmtepomp van zijn verleden en denkt de full inverter warmtepomp vooruit voor uw optimale comfort.